Volhard tot je de vrucht ziet! (gewoonte #7)

IWJ 26.7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Volhard tot je de vrucht ziet! (gewoonte #7)

Volhard tot je de vrucht ziet! (gewoonte #7)

Vandaag zou ik graag de getuigenis van Juliette uit Guadeloupe willen delen. Ze zag haar leven volledig veranderen toen ze God de prioriteit had gemaakt in haar leven.

“Sinds de dag dat ik ‘Ik Wonder Jou’ ontving, begon God steeds meer aanwezig te zijn in mijn leven.

In 2007, thuis in Guadeloupe, kreeg ik de diagnose van een ziekte die gepaard ging met epileptische aanvallen, duizeligheid, stuiptrekkingen en ernstige migraine. Ik zou bijvoorbeeld niet langer alleen auto kunnen rijden of naar buiten gaan…

Ik realiseerde me dat alleen God me kon redden en verlossen van deze ziekte die me mijn gezondheid ontnam en me ervan weerhield te genieten van het leven dat Hij me had gegeven.

En God verhoorde mijn gebeden! Vandaag de dag ben ik volledig genezen! Ik heb het gevoel dat ik weer leef. Ik ben niet dezelfde persoon die ik eerder was: ik heb mijn kalmte teruggekregen, ik raak mijn goede humeur niet meer kwijt. Ik heb om vergeving gevraagd voor iedereen om me heen waar ik boos op was.

Ik heb het gevoel dat ik een heel ander leven heb, vervuld van een vrede die ik sinds mijn tienerjaren niet meer had gehad!”

Gedurende deze week heb ik je aangemoedigd goede gewoontes te ontwikkelen die je helpen te groeien in je relatie met God.

Het moeilijkste is niet om aan iets te beginnen, maar om iets af te maken. Terwijl het eindresultaat vaak beter is dan het begin! Zoals ook dit vers zegt: “Het einde van iets is beter dan het begin ervan. “ (Prediker 7:8, BB).

Aan het einde zien we de vrucht, of zien we dat het land niets produceert. Aan het einde genieten we van de overwinning of zijn we verdrietig over de nederlaag.

Dus net zoals Juliette, volhard! Stop niet met wat je bent begonnen. Volg Jezus tot het einde! God heeft goede plannen voor je leven!

Dus ik zal deze serie afmaken met gewoonte #7: “Volhard in het volgen van Jezus totdat je de vrucht ziet!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.