Voel je onrust?

15 september 2022

God wil je raken en veranderen!

Vorig jaar fietste ik ergens Duitsland. We volgden een route. ‘Na 200 meter rechtsaf’, hoorden we. Prima. Doen we.
Maar al snel bleek dat dit een moeilijk en vooral steil pad was.
Uiteindelijk liep ik naast mijn fiets, pauzeerde regelmatig, en langzaam, heel langzaam bereikte ik de top.

Eenmaal boven was het uitzicht waanzinnig mooi!

Vandaag wil ik je aanmoedigen om je te richten op je bestemming en minder op het pad dat daar naartoe leidt.

We hebben allemaal de neiging om te kijken naar het probleem,
in plaats van naar de oplossing.

Ervaar je stress als je kijkt naar het pad dat jij vandaag moet gaan afleggen?
Voel je onrust?

Ik ben zo dankbaar dat je vandaag even de tijd neemt om Ik Wonder Jou te lezen.
Mogen de woorden je een stap dichter bij de rust van God brengen.
Mag Hij je nieuw uitzicht gaan bieden.

Ik moedig je aan om je problemen in gebed bij God te brengen. Hij is namelijk de oplossing!

In de volgende getuigenissen zul je zien hoe God alles kan veranderen!

  • ‘Ik herinner me nog steeds in welke staat ik was toen ik me inschreef voor Ik Wonder Jou: depressief, verdrietig… Vandaag ben ik dat niet meer! De afgelopen weken heb ik geleerd een positiever mens te worden, een mens die het leven toelacht, iemand die makkelijker Gods genade en vrede zoekt. Kortom, ik leer God weer te vertrouwen en het is ongelooflijk!’ – Fedorah
  • ‘Het is al een tijdje dat ik elke ochtend de e-mails van Ik Wonder Jou ontvang en ik prijs de Heer voor de verandering die zich dag in, dag uit in mijn leven voltrekt. In een tijd dat ik me volledig van God had afgewend en mij erg schuldig voelde, gaf Hij mij de genade om naar Hem terug te keren. Ik voel me alsof ik thuis ben. Depressie, suïcidale verlangens en bitterheid zijn volledig uit mijn leven verdwenen.’ – Priscilla
  • ‘Toen ik mij inschreef voor Ik Wonder Jou, zat ik midden in het schrijven van mijn scriptie. Ik was vermoeid, eenzaam en had een gebrek aan inspiratie. Maar de e-mails hebben me geholpen naar Jezus te kijken en mijn moeites te vergeten. Ik was in staat om verder te gaan en mijn scriptie te schrijven. Prijs God!’ – Alice

Wacht op de Heer en verwacht het van Hem!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?