Verwacht de goedheid van de Heer!

IWJ 2.39-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Verwacht de goedheid van de Heer!

“Wat had ik moeten doen als ik niet zeker had geweten dat de Heer goed is en mij zal redden?. (Psalm 27:13, BB)

David was zeker van één ding: hij zou de goedheid van de Heer zien in het land der levenden! Zijn hoop lag niet alleen in wat er zou gebeuren na dit leven op aarde. Hij wist dat God ook in het hier en nu goed voor hem was.

“Dankzij Gods eindeloze goedheid zijn we niet allemaal gestorven. Elke morgen is Hij opnieuw goed voor ons! U bent zo trouw!” (Klaagliederen 3:22, BB)

Iedere morgen weer is God goed voor ons. Hij is trouw! God kijkt ook vandaag naar je met liefde. Hij wil je vandaag vernieuwen, zodat je met dezelfde liefde naar anderen kunt kijken en vol van goedheid en genade er kunt zijn voor de mensen om je heen!

Bid met mij: “Heer, Uw goedheid is niet alleen iets voor in de toekomst, in de Hemel. Het is ook juist voor nu, op deze aarde! Vernieuw me vandaag, Heer, zodat ik van betekenis kan zijn in de levens van anderen zoals U van betekenis bent in de mijne! In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.