Vertrouw op God met heel je hart!

IWJ FB 2.2

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Vertrouw op God met heel je hart!

De Bijbel zegt in Spreuken 3:5-6: “Vertrouw op de Heer met heel je hart, en steun niet op je eigen inzicht. Ken Hem in al je wegen, dan zal Híj je paden rechtmaken.”

  • Vertrouw… Je kunt God vertrouwen. Hij houdt van je en luistert naar je. De Bijbel zegt dat Hij zelfs het geluid van je tranen hoort (De Bijbel, Psalm 6:8). Hij is je vriend en je kunt je hart voor Hem openen, zelfs op dit moment!
  • Op de Heer… Hij is Degene die de eeuwigheid in Zijn hand houdt. Hij is de almachtige God! “Maar als iemand op Mij vertrouwt, zal Ik goed voor hem zijn. Met hem zal het goed gaan.” (De Bijbel, Jeremia 17:7, BB)
  • Met heel je hart… Als we de Heer met heel ons hart zoeken, zullen we Hem vinden. Hij laat zich vinden door ons. Richt je hart op Hem. Zoek hem met je hele hart.
  • En steun niet op je eigen inzicht… God heeft oplossingen die onze capaciteiten, ons begrip en onze mogelijkheden overtreffen. Het is het beste om te vertrouwen op Zijn manieren in plaats van je eigen manieren!
  • Ken Hem in al je wegen… Dit betekent dat je God aan het stuur zet. Sluit Hem niet buiten: maak Hem deel van elk aspect van je leven!

Dan zal Híj je paden rechtmaken… Alleen God kan de bergen verlagen of de valleien verhogen, vertelt de Bijbel in Jesaja 40:4. Ik geloof en bid dat Hij dit voor jou doet, omdat je op Hem vertrouwt met heel je hart!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Nancy op 23 juni 2018 om 5:51 pm

    Amen,
    Wanneer ik door een dal van diepe duisternis gaat(heb vocht en de hersendruk is 25,net ontslagen,kennen geen oplossing ervoor,voel misselijk)Dan verhoort Mijn schepper mij altijd en geef mij het antw.door zijn discipel.Dank U, JEZUS Amen