Vertrouw Hem helemaal!

IWJ 10.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Vertrouw Hem helemaal!

Soms lijkt je leven of toekomst zo onzeker dat je het gevoel hebt dat je aan de rand van een afgrond staat. Er is wel land aan de andere kant, maar het lijkt zo ver weg. Je vraagt je af hoe je ooit ver genoeg kunt springen om naar de overkant te komen, vooral als je je zo zwak en ontmoedigt voelt.

God zegt tegen je: “Spring!”.

Springen? Weet God dan niet dat ik niet in staat ben om er overheen te springen? De afgrond is veel te groot!

God zegt dan opnieuw tegen je: “Spring!”

Dus, omdat al je andere opties op zijn, spring je in vertrouwen. Maar dan… Je had het kunnen weten. De afgrond is inderdaad te groot en je gaat de andere kant niet halen. Nu is het voorbij, het is klaar.

En dan opeens kom je met je voeten op iets terecht… Een rotsblok. Een stuk steen dat je eerst niet kon zien. Door dit rotsblok kan je overkant wel bereiken!

Mijn vriend, ik hoop dat dit verhaal je eraan herinnert dat je God altijd kunt vertrouwen, Hij heeft altijd een plan voor je. Jezus is jouw rotsblok.

Zijn Woord en Zijn beloften zijn jouw vertrouwen waard. God zal je nooit in de steek laten. Vandaag helpt God je om de andere kant te bereiken!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.