Verlaat het tranendal…

IWJ 6.28-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Verlaat het tranendal…

“Ik ben helemaal moe van verdriet. Elke nacht wordt mijn kussen nat, wordt mijn bed nat van mijn tranen. Mijn ogen staan dof van verdriet. Ik zie nog maar slecht. Dat is omdat ik zoveel vijanden heb. Verdwijn, schurken! De Heer heeft mij gehoord toen ik huilde. De Heer heeft mij gehoord toen ik Hem smeekte om me te helpen. Hij zal doen wat ik Hem heb gevraagd. Al mijn vijanden zullen voor schut staan. Ze zullen weggaan, want plotseling zullen ze vol schaamte terugdeinzen.” (Psalm 6:7-11, BB)

De Heer hoort het als je huilt. Degene die het leven in je gelegd heeft, kent je. Hij weet wat er diep van binnen speelt. Niets is voor Hem verborgen. Hij weet alles. Hij ziet alles… Hij ziet je op dit moment.

Terwijl je dit leest, is Hij naast je en Hij ziet je. Wees ervan verzekerd dat Hij je uit dit tranendal zal halen… Met Hem ga je naar ongekende hoogten! Hij trekt je dichter bij Hem om je geloof te versterken, je hart te herstellen en je kracht te vernieuwen.

Ik nodig je uit om met mij te bidden: “Vader, ik weet dat U vlak naast mij staat. Wanneer droefheid of teleurstelling mijn hart overweldigt, bent U daar. U leidt mij op het pad van het leven, uit dit tranendal. Bedankt voor Uw aanwezigheid en Uw liefde. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Henk op 21 januari 2019 om 8:02 am

    Ik vind het helemooie woorden en ik weet dat God bij mij is en als ik alleen thuis ben heb ik ook verdriet zelfs in de kerk waar ik ga maar weet dat ik met alles naar God toe kan en dat ik het gevoel heb dat ik er mag zijn  2. Seyhan op 21 januari 2019 om 10:57 pm

    Wauw , paar dagen geleden zat ik vol met verdriet en pijn in mijn hart. Ik zat te bidden en smeekte Heer . Waarom antwoordt je me niet meer? Waarom heb je mij verlaten ? Ik wil U dienen en ik wil relatie met U . Waarom kan ik U stem niet horen? Ik voel me alleen ik wil U Heer , ik wil dat U mij troost en me omhelsd . U heb mij toch beloofd: dat je ouders gaan jou in steek laten, “Ik ” laat je niet insteek .
    Maar God gaaf geen antwoord . Paar dagen later kreeg ik deze mail . Toen ik deze mail open deed en ik las wat in stond . Kreeg ik vol tranen in mijn ogen. Wat ik niet besefte op die moment dat ik vol met verdriet en pijn had. Dat God gewoon naast mij was en Hij was aan het luisteten .