Vecht de goede strijd!

IWJ 10.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Vecht de goede strijd!

Het boek Handelingen vertelt ons over Paulus’ ontmoeting met Aquila en Priscilla. Dit echtpaar was gedwongen Rome te ontvluchten vanwege de hevige vervolging. Ze hadden alles verloren en hun huis, hun werk en waarschijnlijk ook hun familie verlaten. Hun verhaal eindigt echter niet met hun vlucht. We weten welke cruciale rol zij speelden in het begin van de kerk. Ze waren collega’s van Paulus in het werk van God en hun naam wordt nog steeds herinnerd. Lees er maar over in Handelingen 18:1-26.

Hoe reageer jij als ‘het niet goed gaat’ en je moet stoppen met bepaalde dingen? Kan je dan geloven dat God al bezig is met het voorbereiden van iets anders, iets moois dat Hij gaat gebruiken om Zijn wil in jouw leven te volbrengen?

De afwijzing of onrechtvaardigheid die je soms meemaakt, brengt je geloof soms aan het wankelen. Deze ontmoediging heeft alleen niet het recht om een obstakel te zijn voor Gods prachtige plan voor jouw leven!

Vecht de goede strijd, maak de race af! God heeft goede dingen voor je in petto, Zijn beloften zijn ook voor jou!

Wees vandaag gezegend!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.