Upperroom – Surrounded

Home | Wonderen | Upperroom – Surrounded

Dit geweldige lied van Upperroom kan jou helpen om te beseffen dat je omgeven bent door God.

It may look like I’m surrounded
Het lijkt er misschien op dat ik omsingeld word
But I’m surrounded by You
Maar ik ben omgeven door U
This is how I fight my battles
Dit is hoe ik mijn gevechten vecht

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Pauline Hoogvliet op 14 juni 2021 om 3:29 am

    Mijn tegenstand is puur lichamelijk doordat ik al 20 jaar MS heb en levenslang epilepsie en astma, ik ben geboren met een verstandelijke beperking. Maar uiteindelijk wordt ik meer dan overwinnaar juist in deze lijdensweg die Jezus aan het kruis voor mij gedragen heeft zie Jesaia 53
    die wij gisteren bij het avondmaal mochten lezen, een geweldig fijne dag met mooi weer maar wel met het afscheid van onze predikant die in deze dienst voor het laatst voor mocht gaan, mooi persoonlijk afscheid van hem genomen. God dankbaar voor deze dag die ik ondanks de tegenstand hebben mocht God is groot juist in de strijd tegen verdriet en in mijn verdriet.
    nu net op groot nieuws radio een van de muziekstukken Jezus leven van mijn leven die me toen nog het keven redde dat ws de stervende Kinga net een jaar voor zij afscheid nam vlak vor mijn verjaardag heel bijzonder  2. Bernhard op 14 juni 2021 om 6:43 am

    Mijn vertrouwen in God en Here Jezus is sterker geworden en ik ben ook niet bang voor de dood, op mijn werk zie ik veel wereldse mensen maar ik weet niet wat je moet gaan zeggen ik heb veel vijanden en mochten ze nieuwsgierig worden naar mijn geloof dan komen ze vanzelf wel ik laat dit aan de drie enige God over.