Travis Greene & Stefany Gretzinger – Good And Loved

Home | Wonderen | Travis Greene & Stefany Gretzinger – Good And Loved

God is goed en Hij houdt van jou. Luister naar dit mooie nieuwe lied van Travis Greene en Steffany Gretzinger

They’ll be times when you’re up
Er zullen tijden zijn dat je je goed voelt
And times when you’re down
En tijden dat je je slecht voelt
I’m never too far
Ik ben nooit te ver weg
Just look around and you’ll find Me
Kijk om je heen, dan zul je Mij vinden
I’m by your side, arms open wide
Ik ben naast je en heb Mijn armen open
I am good, you are loved
Ik ben goed, en jij bent geliefd

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.