The Afters – I Will Fear No More

Home | Wonderen | The Afters – I Will Fear No More

I will lift my eyes
Ik zal mijn ogen opheffen
I will lift my cares
Ik zal mijn zorgen opheffen
Lay them in Your hands
Leg ze in Uw handen
I’ll leave them there
Ik zal ze daar laten

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

4 reacties

 1. Pauline Hoogvliet op 9 juni 2021 om 3:31 am

  Goedemorgen Wilma
  Bedank weer voor je mooie be moedigende woorden
  Fijne dag die voor mij vol en druk word maar Met Gods hulp komen we er door heen. 2. Sonja van loenen op 9 juni 2021 om 10:21 am

  Hallo Wilma het is voor het eerst dat ik reageer zo bemoedigend elke dag je bent ook wel grappig
  Dank je wel GOD Zegen 3. N.Jongste op 9 juni 2021 om 2:53 pm

  Dank voor je fijne reactie, Wilma. 4. Marcha op 16 februari 2022 om 7:03 am

  Goedemorgen Wilma dank je wel wat een mooie lied niet bang zijn maar ga met de heer mee en vertrouw op hem .ik vind het zo mooi wat je elke dag doet en ik ben blij met jou en ik hou ook vd jou wilma God is goed amen