Stroom over van vreugde! ?

4.27 Geluk_Tekengebied 1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Stroom over van vreugde! ?

“U wijst me de weg naar het leven. Het is heerlijk om dicht bij U te zijn. U bent voor altijd een goede God!” (Psalm 16:11)

Zoveel mensen zoeken de sleutel tot geluk, het wonderrecept voor een gelukkige toekomst. Toch gaat het niet om een ​​recept… Het gaat om een ​​persoon die Jezus Christus heet! Hij is de weg die je volgt, de waarheid die je gelooft, het leven dat je wenst te leven.

Niet alleen maakt Zijn kracht en leven je sterker, maar Zijn vreugde stroomt over van je hart naar je familie, vrienden en collega’s…

Leef in vreugde! Je kunt liefde en zegen doorgeven in jouw omgeving!

Ik nodig je uit om met me te bidden: “Heer, ik weet dat de sleutel tot mijn geluk en mijn toekomst bij U ligt. Het draait allemaal om U! Bedankt dat U mij vult, zodat ik met een overstromende vreugde de mensen om mij heen kan bemoedigen. In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter