Stop niet!

IWJ 4.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Stop niet!

“Bezwijkt mijn lichaam en mijn hart, dan is God de rots van mijn hart en voor eeuwig mijn deel. (Psalm 73:26, HSV) 

Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je wilt stoppen, dat je de moed wilt opgeven. Je gelooft niet meer dat er nog hoop is. Vermoeidheid, gezondheidsproblemen, ruzies, zorgen…

Er staat in de Bijbel over de schepping van de wereld “De aarde nu was woest en leeg, en duisternis lag over de watervloed; en de Geest van God zweefde boven het water.” (Genesis 1:2, HSV) Met andere woorden, alles leek leeg en somber, totdat dit buitengewone woord van leven werd uitgesproken: “Laat er licht zijn!”

Je kent de rest van het verhaal, er verscheen licht! Het daglicht ontstond in het hart van de duisternis. Wanneer God spreekt, komt alles in beweging om Zijn wil te volbrengen. Alles werkt samen zodat wat Hij heeft gezegd, wat Hij heeft bevolen, gebeurt.

Stop daarom niet met geloven. Stop niet met vergeven, dienen en liefhebben! Blijf geloven in de kracht van Gods liefde voor jou, in de kracht van Zijn leven in jou. Sta op voor je geloof in deze grote God.

Geef je leven, je situaties terug aan Hem. Breng bij Hem wat onmogelijk of hopeloos voor jou lijkt te zijn.

Ontvang dit woord… laat er licht zijn! Het licht breekt door en je wonder komt eraan!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Hanna Hoekstra op 18 september 2018 om 7:09 pm

    Ik zou graag elke dag een mail willen ontvangen 🙂