Stem jezelf af op het hart van Jezus

IWJ 6.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Stem jezelf af op het hart van Jezus

Een stemvork is een soort U-vormige vork die muzikanten gebruiken om hun instrumenten of klanken af ​​te stemmen op elkaar. Het geeft een heel puur geluid.

Die vergelijking wil ik graag doortrekken naar jouw relatie met Jezus. Stem je hart af op het hart van Jezus! De stemvork geeft een noot (meestal een A). Dankzij dit instrument kunnen we andere instrumenten mooier laten klinken. Wanneer je, door een levende relatie met God, je hart en gedachten afstemt op Zijn gedachten, ben je in harmonie met Hem. Je leven wordt levendig en kleurrijk zoals het Zijne!

Je wordt Gods echo… Je weerspiegelt iets van Hem! Maar hoe stem je je op Hem af? Dat kan bijvoorbeeld door elke dag met Hem te starten, met Hem te wandelen. Ik daag je uit om nu uit te spreken dat je je dag voortaan met God wilt beginnen. “Kunnen twee mensen samen op pad gaan, als ze dat niet eerst samen afgesproken hebben?” (Amos 3:3, BB)

Mijn vriend, laten we Jezus’ geluid vandaag laten horen aan de mensen om ons heen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.