Steffany Gretzinger – You Know Me

Home | Wonderen | Steffany Gretzinger – You Know Me

God ziet ons altijd, Hij mist geen moment van ons leven. Hij is de God die Hemel en aarde schiep en toch kent Hij ons helemaal. Steffany Gretzinger schreef hier een heel mooi lied over, geniet ervan!

And nothing is hidden from Your sight
En niks is verborgen voor Uw blik
Wherever I go, You find me
Waar ik ook ga, U vindt mij
And You know every detail of my life
En U kent elk detail van mijn leven
And You are God and You don’t miss a thing
En U bent God, en U mist geen moment

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.