Spreek tegen de berg!

20200415 15.12

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Spreek tegen de berg!

Ervaar jij een berg in je leven? Een berg van moeilijkheden, problemen, kapotte relaties, verdriet, eenzaamheid of ziekte?

Ik wil je vandaag aanmoedigen om deze berg te verplaatsen, zoals Jezus ons zelf vertelde: “Luister goed! Ik zeg jullie: als je dan tegen deze berg zou zeggen: ‘Kom van de grond en gooi jezelf in de zee!’ dan zal dat ook gebeuren. Maar dan moet je in je hart niet twijfelen. Je moet geloven dat wat je zegt ook gebeurt.” (Marcus 11:23, BB)

Ten eerste moet je het durven uit te spreken. Spreek hardop uit dat deze berg in de zee zal worden gegooid. Zeg het: “Berg, je zult verdwijnen, want ik vertrouw op God!” Weet dat God ongelofelijk veel van je houdt!

Daarnaast moet je het durven geloven: “Maar dan moet je in je hart niet twijfelen.” Twijfel niet, maar geloof! Jouw geloof in God zorgt ervoor dat er wonderen gebeuren!

Zoals één van mijn vrienden eens zei: “Berg, je kunt beter je hardloopschoenen aantrekken en gaan rennen… want ik wil je hier niet meer zien!”

Ik heb nog meer geweldig nieuws voor je. Er is Iemand die je helpt! “Daarbij moeten we alleen op Jezus letten, want Hij is onze Leider. Hij wijst ons de weg en gaat voor ons uit. Hij is ons voorbeeld in het geloof. Hij verdroeg de dood aan het kruis en alle schande, omdat Hij wist hoe blij Hij daarna zou zijn. Nu zit Hij naast God op de troon.” (Hebreeën 12:2, BB)

Wat een bemoediging dat Jezus ons de weg wijst. Volg Hem…

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.