Solliciteer jij naar liefde?

22 juni 2021

 

Solliciteer naar liefde en je bent aangenomen door Jezus.

Mijn zoon heeft een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

We zijn met z’n allen in de zevende hemel. Sinds corona het land overnam, was het klaar met solliciteren voor hem. Iedereen zat thuis online te werken. Hoe wil je dan een net afgestudeerde ‘ingenieur in industrial design’ introduceren in de onderneming? Maar, nu is het zover…

“Hoe zouden ze mij vinden?”
“Heb ik de juiste skills?”
“Ben ik goed genoeg?”

Met dezelfde vragen komen wij ook vaak bij God. We vragen ons af of we het goed hebben gedaan. Of we de juiste dingen hebben gezegd. En als wijzelf daar een duidelijk ‘NEE’ op kunnen antwoorden, geloven we ook dat God een duidelijk ‘NEE’ zegt als we voor Zijn troon komen in gebed. Bij Zijn troon komen voelt dan als een sollicitatiegesprek… 

Ik heb bijzonder goed nieuws voor jou!

God heeft je lief zoals je bent, niet zoals je zou moeten zijn. 

Ondanks alles wat we bij onszelf afkeuren en alle bagage die wij meedragen. God houdt van je. Hij keurt je niet af. Hij heeft al jouw bagage, ook die van jaren geleden, gedragen aan het kruis. 

Waarom draag jij het zelf dan nog? 

Je bent niet alleen, God zorgt voor je. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat je niet bezorgd hoeft te zijn over jouw behoud, eeuwig leven. 

“Laten wij dan met vrijmoedigheid naderen tot de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid verkrijgen en genade vinden om geholpen te worden op het juiste tijdstip.” (Hebreeën 4:16, HSV)

Schiet jij regelmatig tekort?
Dat weet jij beter als geen ander, zou je zeggen.
Maar God weet het nog beter dan jij, dat je tekort schiet. 

Dankzij Jezus mag je erop vertrouwen dat ook al jouw tekortkomingen door Hem aan het kruis zijn geslagen. Genade en vergeving zijn nu jouw deel. Een wonder, zo bijzonder!

Ontvang Gods liefde in je hart vandaag.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?