Sela – Toekomst Vol Van Hoop

Home | Wonderen | Sela – Toekomst Vol Van Hoop

U geeft een toekomst vol van hoop;
dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
leidt ons door dit leven heen.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Jeannet Hannisse op 9 november 2021 om 11:33 am

    Wow wat een prachtig lied!
    Op dit moment zit ik in een pittige periode waar omstandigheden mij soms lam slaan. Maar door gebed en deze prachtige liederen weet ik dat God dichterbij is dan ooit! En die toekomst vol van hoop geeft mij de kracht om door te gaan! Dankjewel!
    Lieve groet,Jeannet

Laat een reactie achter