Sela – Mijn Herder

Home | Wonderen | Sela – Mijn Herder

God zorgt voor ons, Hij is onze goede Herder en daarom hebben wij altijd genoeg. Luister naar deze mooie versie van Psalm 23, geschreven door Sela.

De Heer is mijn Herder, 
het ontbreekt mij aan niets.
Hij omringt mij met zijn liefde.
De Heer is mijn Herder, 
het ontbreekt mij aan niets.
Hij laat mij rusten in zijn nabijheid.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Anneke Roemers-Ang op 5 maart 2019 om 12:44 pm

    Prachtige getuigenis Eric, zo zien we maar weer onze Heer de goede Herder laat ons nooit in de steek; Hij komt altijd op tijd. Vertrouw op Hem met heel je hart.  2. THÉRÈSE op 5 maart 2019 om 9:29 pm

    Prachtig lied vlak voor het slapen gaan en daarmee het besef hebben dat is alles bij de Heer
    de goede herder kan neerleggen.
    En dat geeft mij rust en een vredig gevoel.