Sela – Heer Wijs Mij Uw Weg

Home | Wonderen | Sela – Heer Wijs Mij Uw Weg

Heer, wijs mij Uw weg
en leid mij als een kind
dat heel de levensweg
slechts in U richting vindt.
Als mij de moed ontbreekt
om door te gaan,
troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

6 reacties

 1. Monique op 21 augustus 2019 om 6:02 pm

  Voel me zeer aangetrokken en ben dankbaar om jesus.net elke dag mag ontvangen 2. Farida op 29 juni 2020 om 6:39 am

  Dank je wél voor deze bemoediging, ik vraag elke dag aan de Heer mij de weg te wijzen in alles wat ik doe. En soms is het moeilijk om te horen en zien wat hij wilt wat ik moet doen. 3. Nora op 29 juni 2020 om 7:44 am

  Had gisteren een nare dag, veel gehuild. Voelde me heel eenzaam. Dan lees je weer zo’n geweldige boodschap, en het prachtige lied van Sela ” Heer wijs mij uw weg”, dat geeft weer nieuwe moed. Je bent niet alleen, God is altijd voor je, achter je , naast je om je heen. Wat ben ik dankbaar dat Hij onze Vader is.  • Patricia op 13 november 2020 om 9:42 am

   Dank je wel voor de mooie bemoedigende woorden. Ik heb het heel moeilijk met mezelf. Maar ik blijf vasthouden aan de Heer. Ik geloof dat het goed komt met mij.   • G. TAMMENA op 13 november 2020 om 6:55 pm

    Bedankt voor de mooie verhalen . Het helpt me toch altyd..weer om uit een dal te komen… en omhoog te kijken na wat er nog komen gaat…. 4. G. TAMMENA op 13 november 2020 om 6:53 pm

  Bedankt voor de mooie verhalen . Het helpt me toch altyd..weer om uit een dal te komen… en omhoog te kijken na wat er nog komen gaat….