Ruil jouw zwakte voor Zijn kracht!

IWJ 13.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ruil jouw zwakte voor Zijn kracht!

Vaak willen we van alles in ons leven. We willen presteren op werk, in onze vriendschappen en thuis. We willen God dienen en we willen bidden. We willen volop genieten van het leven en we willen dingen snel doen. Maar soms kan dat allemaal niet… Door een gebrek aan tijd, energie of vanwege andere redenen.

Misschien ben je vandaag ontmoedigd of gefrustreerd. Als dat zo is, wil ik je bemoedigen.

De Bijbel zegt: “Israël, wees niet bang, want Ik ben met je. Kijk niet angstig rond, want Ik ben je God. Ik maak je sterk. Ik help je. Ik houd je stevig vast en Ik kom voor je op.” (Jesaja 41:10, BB) 

Als je je zwak voelt, is dat een goede situatie om Gods kracht te ervaren en te ontvangen. Wanneer de dokters zeggen dat er niks meer gedaan kan worden, wanneer niemand je meer geld wil geven, wanneer alles ‘dood’ lijkt te zijn, zal God spreken en laat Hij Zichzelf zien!

Vertrouw op God. Geef Hem jouw zwakte, jouw verdriet, jouw vermoeidheid, jouw twijfels, jouw angst en ontvang Zijn kracht, Zijn vreugde en Zijn vertrouwen! In deze situatie is Hij bij jou. Vertrouw op Hem en ontvang het van Hem!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.