Ramp Worship – All My Worship

Home | Wonderen | Ramp Worship – All My Worship

God nodigt ons uit om Hem te aanbidden door Hem alles te geven, dus ook ons werk. Geef Hem al jouw aanbidding, net als dit mooie lied zegt.

I give You all my worship
Ik geef U al mijn aanbidding
For You alone are God
Want U alleen bent God

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ruth. op 23 januari 2020 om 9:09 pm

    Hartelijk dank voor de bemoedigingen die ik ontvang.Het inspireert mij niet los te laten.Alleen kijk ik al zo n beetje tegen mijn pensioen aan,heeft God dan nog n plan met mijn baan?Van Ruth.,Suriname.