Raak betrokken – Ik Wonder Jou

Home | Raak betrokken – Ik Wonder Jou

Ik Wonder Jou is onderdeel van de organisatie Jesus.net. Jesus.net heeft een grote droom: dat iedere persoon in deze wereld God leert kennen, groeit in geloof en dit geloof deelt met anderen. En jij kan bijdragen aan het verwezenlijken van deze droom!

Met jouw steun draag je bij aan het verder ontwikkelen van Ik Wonder Jou om meer mensen te bereiken in meer talen. Samen kunnen we deze wereld de hoop van Jezus brengen en levens veranderen!

Enthousiast? doe mee!

Samen

Help je mee om de liefde van Jezus te delen met de rest van de wereld? Door jouw financiële gift kunnen we Ik Wonder Jou naar meer mensen in meer talen sturen!

Samen

Wij geloven dat gebed krachtig is. Daarom hebben we een gebedsgroep die wekelijks bidt voor mensen die stappen in geloof zetten op al onze websites. Word onderdeel van deze groep en raak geïnspireerd door Gods werk.

Samen

Er zijn verschillende manieren om het evangelie aan mensen op het internet te brengen. Een van die manieren is door een vrijwilliger te worden bij ons! Bekijk de vacatures en wie weet zit er iets voor jou bij.

SAMEN

Samen groeien we in geloof. We bieden tools die je tijdens deze ontdekkingstocht kunnen helpen.

Ontdek welke tools wij allemaal hebben. Zit er wat voor jou tussen?

samen blijven we op de hoogte

Jesus.net is een innovatief netwerk. Regelmatig zijn er nieuwe initiatieven en tools beschikbaar. We willen jou graag betrekken bij wat we doen en de ontwikkelingen die we doormaken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* vereist
    *