Home | Raak betrokken

Raak betrokken

We nodigen je uit om nog meer betrokken te raken dan je al bent! Dat kan op een aantal manieren die je misschien al kent. Maar voor de volledigheid zetten we alles nog even op een rijtje:
  • Word onderdeel van het gebedsteam. Iedere week ontvang je een e-mail met een aantal gebedspunten die zijn ingestuurd door andere lezers van Ik Wonder Jou. Klik op deze link als je wilt mee wilt bidden!
  • Word vrijwilliger bij Ik Wonder Jou. Heb je tijd en energie om als vrijwilliger te helpen? Ga dan eens door deze vragenlijst heen en wellicht kun je op die manier betrokken raken!
  • Bid voor ons, Wilma en het team achter mij. Elke dag proberen we datgene te doen wat God ons opdraagt. Wil je bidden voor inspiratie, doorzettingsvermogen en vertrouwen op Hem? Voel je vrij om op deze mail te reageren en ons te laten weten waar je voor gebeden hebt.
  • Ondersteun Ik Wonder Jou financieel. Voel je hiertoe niet verplicht. Ik Wonder Jou zal altijd gratis blijven voor je. Het sturen van de e-mails en de ontwikkeling hiervan in Nederland en andere landen kost echter geld. We nodigen je uit om hieraan bij te dragen via deze link. Denk hier rustig (en in gebed) over na. En als je Ik Wonder Jou al steunt (of hebt gesteund), heel erg bedankt! Weet dat jouw gift anderen tot zegen is!
  • Vertel aan anderen over Ik Wonder Jou. Deel de posts op Facebook, stuur de e-mails door of vertel erover in een gesprek met een vriend of familielid. Jij zou een tip van een vriend ook waarderen, toch?

Wij hebben het geloof dat God Ik Wonder Jou wil laten doorgroeien van een eenvoudige dagelijkse e-mail tot een beweging die miljoenen mensen over de hele wereld raakt! En jij kunt daar een rol in spelen.

We zijn samen onderdeel van Gods plan. En Hij is met ons!