Planetshakers – Your Name Brings Healing To Me

Home | Wonderen | Planetshakers – Your Name Brings Healing To Me

God veroordeelt jou niet, dus je bent vrij van elke schuld. Daarom hoef je niet meer bang te zijn en je niet meer te schamen. Luister ook naar dit mooie lied van Planetshakers over vrijheid.

Condemnation no more, sin lost all control, I am set free
Geen veroordeling meer, de zonde heeft zijn grip verloren, ik ben vrij
By Your glory and grace, You broke every chain, I am set free
Door Uw glorie en genade brak U elke ketting, ik ben vrij

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.