LOGO WIT

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse bemoediging van Wilma Veen, en voor de nieuwsbrieven van Opwekking! Zo gaan we samen op weg naar Pinksteren!

Bij je inschrijving ontvang je een prachtige poster, gemaakt door Wilma zelf!

Wilma-WHITE-handtekening-transparant


*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaringen van Jesus.net en Opwekking. Je geeft toestemming dat je van beide organisaties e-mails zult ontvangen, en dat je 16 jaar of ouder bent. 

Ontdek meer van Ik Wonder Jou en Opwekking

Zijn naam is een sterke toren

Dit leesplan is geschreven door Eline Bakker, voor de Pinkster-conferentie van Opwekking. In 5 dagen bespreekt zij de tekst in Spreuken 18:10.

 

Er is iets met ZIJN naam

Dit leesplan is geschreven door Ruben Flach, voor de Pinkster-conferentie van Opwekking. In dit leesplan komen bijzondere kanten van Gods naam naar voren in verschillende Bijbelgedeelten.

Tot het uiterste gaan

Dit leesplan is geschreven door Mark Stoorvogel voor de Pinkster-conferentie van Opwekking. In dit leesplan leren we lessen van Paulus hoe we moed kunnen houden en de strijd aan kunnen gaan voor Jezus.

Een mens met een missie

Dit leesplan is geschreven door Jirska Alberts, speciaal voor de Pinkster-conferentie van Opwekking. In dit leesplan ontdekken we de missie van het volk Israël en onszelf.

Het gezicht van Ik Wonder Jou

De schrijfster

YouareBeloved_Wilma_Veen_HIRES_186

Wilma Veen is kunstenares, schrijfster en spreekster. Ze maakt kleurrijke schilderijen van waaruit inmiddels zeven boeken zijn uitgegeven, waaronder Ik lief jou en Ik vrolijk jou. Wilma schrijft alle teksten van Ik Wonder Jou en maakt de creatieve uitingen die je tegenkomt. ​

“Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit. Ik wens je toe dat het Zonlicht telkens opnieuw doorbreekt in elke situatie in je leven. Daarom geef ik mijzelf met hart en ziel aan Ik Wonder Jou. Ik geloof dat er wonderen in jouw leven gaan gebeuren.

Dat wat je hoort en leest je hart mag verwarmen, omarmen en vullen. Meer rust, meer liefde en meer levensgeluk voor jou. Dat is mijn allergrootste missie. Juist als soms alles donker is wens ik dat God, met Zijn liefde, je leven zal verlichten.”​

“Waar je ook woont, wie je ook bent, wat je angsten, verdriet, hoop en verwachtingen ook zijn. De grote wereld is klein voor de grote wereld van Gods liefde. Dat is mijn visie. Ik wil graag met jou in contact komen. Mag ik jou inspireren? Samen delen wat we zomaar mogen ontvangen: Gods persoonlijke liefde voor elk mens! Bedankt voor je deelname aan dit avontuur!”

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Zo blij dat je bestaat!

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?