Opwekking – Uw liefde wint elke strijd

Home | Wonderen | Opwekking – Uw liefde wint elke strijd

Gods liefde wint elke strijd. Hij verslaat reuzen voor ons. Voor God is niets onmogelijk. Zing het mee met dit mooie opwekkingslied.

 

U die reuzen verslaat
en bergen verplaatst
U die ketens verbreekt
Van wat is geweest
Breek de leugens en angst
Uw woord duurt het langst
Want niets is ooit onmogelijk voor U

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Alie Van klaveren op 11 december 2019 om 6:02 am

  Mooi dank je voor deze bemoediging

  • Marcha op 16 januari 2022 om 6:45 am

   Mooie wat een mooie lied en is heel ra vd de week had ik wat ik last wat uit de bijbel en dat zelde teks kom op het lied woho wat is God goed hij heef dit gestuurd maak je geen zorgen ik zorg voor jou Jezus is zooooo goed ik hou vd hem voor altijd hij is de eewge Amen. en ik ben blij met jullie ik bewonder jou top Jezus houd ook vd jullie houd het zo amen

 2. truus op 11 december 2019 om 9:41 am

  laurens dat deze mail je elke dag mag bemoedigen !
  Heel veel Zegen bij het lezen ??

Laat een reactie achter