Opwekking – U Geeft Rust

Home | Wonderen | Opwekking – U Geeft Rust

Door alles heen, door alles heen,
Heer, kijk ik naar U.
Door alles heen, door alles heen:
U geeft rust.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Pauline Hoogvliet op 8 juni 2021 om 3:38 am

  Het was wat ik de afgelopen tijd voelde, maar juist zo welkom vo zo bijzonder in deze voorbereiding op het
  heilig avondmaal ,waar normaal veel onrust heerst mag het deze week anders zijn.
  Ook dankzij jou mooie bemoedigingen Wilma. Ik dank God ook voor jou, jij bent zo welkom
  voor mij en vele anderen. 2. Lilian Willemsen op 8 juni 2021 om 7:00 am

  Dit lied werd gezongen door twee vrienden op de begravenis van mijn vriendin, nu vijf jaar geleden. In het Engels. En we mochten ervaren hoe we met haar mee naar boven gingen zo intens en zo mooi, en telkens als ik dit lied weer hoor of als ik het luister als ik haar mis, komt Zijn rust weer over mij en mag ik ervaren dat het goed is. Een kostbaar lied met liefdevolle herrinnerringen, Zijn Rust te ervaren daar waar strijd en verdriet is, en te weten God is erbij. Dank u Papa voor u troost telkens weer. Amen 3. Veerle Van Belle op 8 juni 2021 om 12:43 pm

  Exact wat ik nodig had vandaag… Een herinnering aan zijn troost, aan gewoon mogen zijn.