Opwekking – Dit Is Mijn Verlangen

Home | Wonderen | Opwekking – Dit Is Mijn Verlangen

Jezus gaf zichzelf vrijwillig. Nu mogen ook wij ons vrijwilliger aan Hem geven. Dit lied kan jou daarbij helpen! God wil ons helemaal hebben, zodat Hij ons kan gebruiken voor Zijn eer!

Heer, ik geef U mijn hart,
ik geef U mijn ziel;
ik leef alleen voor U.
Leid de weg die ik ga
elk moment dat ik besta;
Heer, doe uw wil in mij.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Sandy Ackx op 6 oktober 2021 om 5:55 am

    Juist op dit moment deze bemoediging met dit lied.
    Mijn dochter die in mijn hart is geboren uit een ver land opgehaald heeft het in haar puberteit zo zwaar. Geresulteerd dat ze in een instelling woont. Zo zwaar om je kind door het afstoten zo te verliezen.
    Heer ik geef U mijn hart!

  2. Jos Peeters. op 6 oktober 2021 om 8:49 am

    Ja een mooi lied dit is mijn verlangen oh een echt God geschenk alle dagen Hij is er altijd geeft rust Dank Here Amen.

Laat een reactie achter