Opwekking – De Rivier

Home | Wonderen | Opwekking – De Rivier

Al mijn zonden, al mijn zorgen,
neem ik mee naar de rivier.
Heer, vergeef mij en genees mij.
Vader, kom, ontmoet mij hier.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

  1. Alwina Ythmann op 7 september 2020 om 7:19 am

    Alles wat over Jezus gaat wordt mij nooit teveel

  2. Alwina Uthmann op 7 september 2020 om 7:21 am

    Het is Uthmann

  3. Raydelys op 7 september 2020 om 7:38 am

    Dankjewel voor de bemoedigende woorden elke morgen ik word elke dag weer opnieuw gevoed met het evangelie een gezegende week

Laat een reactie achter