Opwekking – De God Die Eeuwig Leeft

Home | Wonderen | Opwekking – De God Die Eeuwig Leeft
Als we ons moe en onveilig voelen, kunnen we nieuwe kracht vinden bij God. Net als dit mooie opwekkingslied beschrijft.

Er is kracht voor wie hopen op de Heer;
wij hopen op de Heer,
ja, wij hopen op de Heer.
Nieuwe kracht als wij hopen op de Heer;
wij hopen op de Heer,
ja, wij hopen op de Heer.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

6 reacties

 1. Marcha op 7 oktober 2021 om 6:38 am

  God is de brom vd ons leven ik vertrouw op hem wat een mooie lied hou vd de vader voor altijd amen

 2. Rlita Schaap. op 7 oktober 2021 om 6:45 am

  Heerlijk frisse nieuwe kracht.

 3. Marjan van der Linde op 7 oktober 2021 om 7:27 am

  Wat kwam deze bemoediging rechtstreeks uit de hemel voor mij! Nieuwe kracht…..Jezus weet hóe nodig wij dit nu hebben…letterlijk! 14 dagen geleden heeft mijn man een open hartoperatie ondergaan waarbij hij 5 omleidingen heeft gekregen. Alles ging voorspoedig totdat hij zich gisterochtend heel beroerd voelde: duizelig, verward, beperkt zicht. Onderzoek in t ziekenhuis wees uit dat hij een herseninfarct heeft doorgemaakt. Er is een deel van de hersenen afgestorven. We zijn erg geschrokken en verdrietig.
  En nu deze bemoediging: NIEUWE KRACHT! Voor onze God is niets onmogelijk! Hij draagt ons in de palm van Zijn Hand.
  Willen jullie met ons bidden voor deze NIEUWE KRACHT?

  In Hem verbonden,

  Marjan

  • @Margreet op 7 oktober 2021 om 2:17 pm

   We gaan voor jullie bidden, veel sterkte en Gods Zegen voor jou en je man.

  • Joke op 7 oktober 2021 om 6:18 pm

   Lieve Marjan ,
   Wij hebben dit drie jaar ook mee gemaakt. De arts had ons verteld dat mijn man weinig kans had te overleven. Zo ging hij de OK in. Wij hebben alleen maar gebeden met familie en kinderen en onze gemeente bad mee. De spanning was groot. Ik ben s’nachts naar buiten gegaan. Op de hoek van de straat ben ik op mijn knieën gaan zitten met mijn armen omhoog. Ik heb God aangeroepen om mijn mans leven te redden. Hij is erdoor heen gekomen. Was nog heel kritiek. God heeft zijn leven terug gegeven. Gebed is zo belangrijk. Dat zal ik ook voor jou doen. Bij onze God is niets onmogelijk. Houd je vast aan Hem. Gods zegen toegewenst. Heel veel sterkte. Ik weet waar je door heen gaat. Wees zo gezegend Marjan
   Joke

 4. Anja de Jong op 7 oktober 2021 om 4:16 pm

  Ik voel me zo.
  Het lied en je woorden
  ..Wilma geven mij weer iets kracht

Laat een reactie achter