Open the eyes of my heart – Michael W. Smith

Home | Wonderen | Open the eyes of my heart – Michael W. Smith

Open the eyes of my heart, Lord.
Open de ogen van mijn hart, Heer.
Open the eyes of my heart.
Open de ogen van mijn hart.
I want to see You.
Ik wil U zien.
I want to see You.
Ik wil U zien.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. Klaasje op 16 oktober 2021 om 5:03 am

  Bedankt voor alle inspirerende momentjes! Ik wens je van ♡te beterschap. 2. Brigitte op 16 oktober 2021 om 6:34 am

  Heerlijk nummer! 3. Joke en John op 16 oktober 2021 om 5:43 pm

  Lieve Wilma.
  Wij wensen (mijn man en ik)jou heel veel kracht en genezing van onze grote God voor je ogen. Wij bidden voor jou en wij weten uit ervaring dat je er nooit alleen voor staat. 4. Janel Cramer op 16 oktober 2021 om 8:46 pm

  LIEVE Wilma,…..?mag ik je vanuit Egmond aan Zee een warme groet met ‘beterschap’ toewensen in voorspoed?En laten weten dat ‘mijn ogen’ wijder open gaan nu ik voor een stoma operatie kom te staan. Waar het omgaat is Zijn eer Zelf voortaan,…wat jij dag-aan/dag (even met ?donkere glazen) aan het daglicht laat komen,….ik durf er achteraan.
  Dank ?? daarvoor,….Effatha
  Confrontatie met het nú,…..heeft dat zijn reden? Is het nú toch beter dan een stoma-bestaan????? Mag ik vragen om gebed ??
  Aan huis gebonden,… maar dankbaar met ?Ruby saam?
  ‘Trusten’ Janel??  • @Margreet op 20 oktober 2021 om 12:04 pm

   We gaan voor je bidden! Gods Zegen toegewenst.