Ontvang Zijn vrede

IWJ 4.13-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ontvang Zijn vrede

God verlangde naar je bestaan ​​en vormde je met liefde. Hij had niet voor ogen dat je een ​​leven van stress en zorgen zou leiden! Toch word je elke dag geconfronteerd met allerlei situaties: het beheren van je huis, professionele verantwoordelijkheden, een meningsverschil met een vriend, gebrek aan geld en zoveel andere dingen die je vrede kunnen stelen.

Hoe geniet je dan van de vrede die God wil geven?

Door Hem te vertrouwen. Door jezelf helemaal in Zijn armen te leggen. Door ervoor te kiezen om te geloven dat:

  • Zijn Woord waarheid is
  • Hij persoonlijk van je houdt
  • Hij voor jou zorgt!

Wat is de verborgen plek in je leven waar God nog steeds geen volledige toegang toe heeft? God zal de deur niet Zelf zomaar openbreken. Maar als je Hem uitnodigt, zal Hij binnenkomen. Hij zal Zijn woning binnen in je maken; Zijn liefde en Zijn vrede zullen elke dag als een rivier stromen.

“De Heer geeft mij kracht. Hij beschermt mij als een schild. Ik vertrouwde op Hem en Hij heeft mij geholpen. Daarom juich ik van blijdschap en prijs ik Hem met mijn lied.” (Psalm 28:7, BB)

Ik nodig je uit om met mij te bidden: “Heer, U kent de situaties waarmee ik vandaag geconfronteerd word. Ik wil het bij U neerleggen en U de leiding geven. Ik open de deur van mijn hart voor U. Ik vertrouw U! Geeft U mij weer vrede, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.