Ontvang Gods vrede

IWJ FB 1.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ontvang Gods vrede

Jezus zegt tegen jou: “Ik geef jullie vrede. Ik geef jullie mijn vrede. De vrede die Ik jullie geef, is een ander soort vrede dan de vrede van de wereld. Wees niet bang of verdrietig.” (Johannes 14:27, BB)

Jezus is jouw vrede. Ooit was je, net als ik, een tegenstander van God vanwege je gedachten, je daden en je woorden, maar Jezus kwam om onze relatie met de Vader te herstellen!

Het sluiten van vrede met God is een bijzondere ervaring. Het is een bevrijding! Je zonden zijn vergeven. Je bent vrij en leeft in vrede. Wat een opluchting! Toen Jezus in mijn leven kwam, was het deze vrede die mij het meest verbaasde. Ik werd vergeven en voelde me vrij. Geen enkele angst kwelde mij nog langer. Alle eer aan God!

Deze vrede is niet gereserveerd voor die ene dag in je leven dat je tot geloof komt. Vandaag geeft God jou nog steeds Zijn vrede. Neem eens een moment om deze vrede tot je te laten doordringen!

De Bijbel zegt: “Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God; en de vrede van God, die alle begrip te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten bewaken in Christus Jezus.” (Filippenzen 4:6-7, HSV)

Ontvang de vrede van God. Vandaag bid ik dat je Gods wonderlijke vrede in jouw leven mag ervaren.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.