Ontvang een gloednieuw hart

IWJ 5.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ontvang een gloednieuw hart

Ons hart is niet altijd zuiver en misschien is eerlijkheid ook niet een van onze sterkste punten. Soms bedriegt ons hart ons… Het blijkt niet zo mooi als we zouden willen dat het is. Vanuit ons hart kunnen we teleurgesteld over onszelf zijn, of zelfs boos.

Jezus heeft dit zelf niet ervaren. Hij is perfect en Zijn hart is altijd puur geweest. En toch begrijpt Hij wat je voelt als je teleurgesteld bent in jezelf.

De enige die je hart mooi, schoon en zuiver kan maken is God. Hij zei: “Ik zal jullie een nieuw hart geven. Ik zal een nieuwe geest in jullie leggen…” (Ezechiël 36:26, BB)

Wacht dus niet langer en vraag God om een nieuw hart in jou te maken! Zoals David zegt in Psalm 51, vers 12 (BB): Geef me een zuiver hart, God! Maak mijn geest nieuw en sterk.”  Het was de roep van David’s hart, en misschien is het vandaag ook de roep van jou.

Breng deze roep naar Jezus en laat onze genadige, liefhebbende God je veranderen!\

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.