Ontdek Gods droom voor jou!

20200117 Dromen met God-1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ontdek Gods droom voor jou!

Toen we nog een kind waren, vonden we het leuk om na te denken over hoe onze toekomst er uit zou gaan zien. We zeiden dan bijvoorbeeld: “Als ik later groot ben, wil ik een astronaut, een uitvinder of een ballerina worden.” Toen ik zes jaar was, vroeg mijn leraar aan mij wat ik later wilde worden en ik antwoordde: “De president van Frankrijk!” Iedereen uit mijn klas lachte me uit.

Er is een enorm verschil tussen het verlangen dat ik toen had en wat ik nu echt ben geworden! Soms hebben we wel hele mooie dromen, maar dan zijn ze niet per se de wil van onze Vader. 

Ver voordat je geboren werd, had je Maker al dromen voor jou (zie Efeziërs 2:10). Hij heeft ze in je DNA gestopt. Ik nodig je uit om vandaag Gods plan voor je leven te ontdekken. Ik moedig je aan om ernaar te gaan zoeken! 

God zegt: “Als je Mij om hulp roept, zal Ik je antwoorden. Ik zal je grote en geweldige dingen laten zien, waarvan je nu nog niets weet.” (naar Jeremia ‭33:3, BB‬‬)

God verlangt er echt naar om je “grote en geweldige dingen” te laten zien, waarvan je nu nog niets weet. Het is niet zo dat Hij vanuit de hemel naar je kijkt en zegt: “Ik ben benieuwd of Mijn kind helemaal zelf kan ontdekken waarvoor hij/zij gemaakt is.”

Nee, God wil naast je lopen, zoals een goede Vader! Hij wil tot je spreken, je laten zien wat Hij van je verlangt en je Zijn plan voor jouw leven laten zien.

Dus, wat zou er gebeuren als je aan God zou vragen of Hij Zijn plan voor jouw leven aan je wil laten zien? 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.