Nog twee dagen!

29 december 2022

Ik ben zo blij dat we het afgelopen jaar met elkaar mochten optrekken!

Heel veel lezers en luisteraars van de Ik Wonder Jou familie openden elke dag de mail en namen er zeker 3 minuten voor om de dag mee te starten. Het is een lifestyle geworden. Velen klikten ook op de ‘luisterknop’ in de mail om de tekst te kunnen horen.

Gods liefde en woorden in je opnemen,
voordat anderen jouw leven gaan vullen,
is de mooiste start van je leven!

Ik Wonder Jou als lifestyle… Dit gebeurt er:

  • Je hart vult zich met Gods liefde.
  • Je geest verzadigd zich met vrede.
  • Je gedachten worden gevuld met hoop.

Honderden mails mag ik van jullie ontvangen. Ze staan vol wonderen die God doet door Ik Wonder Jou heen. Dank je wel!
Ik gun jou ook wonderen in je leven! En je staat er niet alleen voor! Zeker niet. Weet dat er een gebedsgroep* van meer dan 1500 mensen dagelijks voor jou bidt!

‘God is in jou een goed werk begonnen!

En ik weet zeker dat Hij dat werk ook zal afmaken.

Hij zal met je bezig blijven,

totdat Jezus Christus terugkomt.’

(naar Filippenzen 1:6 BB)

Nog even en dan is het 2023… Laat je samen met zo’n 20.000 mensen elke dag Goddelijk inspireren door Zijn woorden door Ik Wonder Jou.

Met Hem kun je het mooiste leven leven vanuit genade.

Ik wens je wonderen!
Ik wil je zo graag helpen om je dagelijks te verwonderen over wat God wil doen in jouw leven. En elke bemoediging die ik voor jou schrijf, resoneert ook in mijn binnenste. Ik heb Zijn bemoediging ook zo nodig in mijn leven!

Samen gaan we op weg naar 2023!

Zullen we samen bidden?
‘Leven met U als lifestyle, is mijn grootste verlangen. Help me alstublieft. Dank U voor Ik Wonder Jou, waarin we samen krachtig kunnen leren leven. We zien uit naar ons mooiste leven samen met U. Amen.’

* Je kunt je hier  aanmelden om met onze grote gebedsgroep mee te bidden.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?