Nog even dit…

31 december 2022

Deze jaarwisseling is voor mij anders dan alle andere jaren. 29 december heb ik namelijk een openhartoperatie gehad. Ik lig nu in het AMC ziekenhuis. Voor de operatie heb ik deze tekst geschreven en ingesproken, omdat ik je zo graag iets wil zeggen:

Ik ben zo blij dat jij bestaat!
Ik ben zo dankbaar dat ik het afgelopen jaar met jou mocht optrekken.
Ik ben zo dankbaar voor alle reacties die ik mocht ontvangen.
Ik ben zo dankbaar voor de wonderen die zijn gebeurd door het lezen van Ik Wonder Jou:

Groei in geloof, groei in vertrouwen, vermindering van angsten, herstel van burn-out, herstel van relaties, genezingen… Ik heb gezien dat mensen nieuwe stappen durven te zetten, groter durven te dromen, wonderlijke wijsheid ontvingen bij levenskeuzes, opnieuw zichzelf lief durven te hebben… Zo mooi allemaal… Mensen die de stap hebben durven zetten om anderen te gaan vergeven en daar zoveel rust en ‘opluchting’ door beleefden. Mensen die Jezus hebben leren kennen…

Hoe kan ik jou bedanken?

  • Dank je voor het lezen van de mail.
  • Dank voor het luisteren naar Groot Nieuws Radio elke avond om 19.45 uur in het programma ‘De dag van vandaag’.
  • Dank je voor het doorsturen van de mail naar iemand anders.
  • Dank je voor het geven van een donatie.
  • Dank je voor jouw gebed.
  • Dank voor het vrijwilligerswerk dat je voor Ik Wonder Jou doet.
  • O ja…. Dank je in het bijzonder voor het zo trouw kijken naar de live-uitzendingen van Ik Wonder Jou. (Je kunt alle ruim 270+ afleveringen terugkijken op YouTube)

Alle eer gaat uit naar God, de Schepper van hemel en aarde.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?