Niets – absoluut niets – kan jou scheiden van Zijn liefde!

IWJ 7.12-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Niets – absoluut niets – kan jou scheiden van Zijn liefde!

Laten we ons vandaag eens een kind en zijn vader voorstellen.

Een kleine jongen, vol energie, is aan het spelen en rent door het hele huis. En dan opeens hoort hij iets heel hard kletteren. Hij heeft een vaas omgeslagen en de vaas is in duizend stukjes op de grond gevallen!

Denk je dat de vader vanaf dit moment minder van zijn kind zal houden? Nee natuurlijk niet!

Op dit moment zal een vader, als een normaal mens, woede voelen en waarschijnlijk boos zijn. Maar hij zal van zijn kind blijven houden.

Als iemand probeerde zijn kind van hem af te nemen, zou hij vechten om hem te houden, toch?

Het is hetzelfde voor ons, Gods kinderen. Er is niets dat we kunnen doen dat ons zal scheiden van Gods liefde voor ons! Als onze perfecte hemelse Vader houdt God van ons met een volmaakte liefde.

Als Hij niet van ons hield met deze liefde, waarom zou Hij dan het dierbaarste wat Hij bezat sturen voor ons, Zijn enige Zoon, om Hem voor ons te laten sterven? God kende al onze zonden toen Hij Jezus stuurde, en dat belette Hem niet om door te gaan met Zijn offer tot het einde.

En meer nog, God houdt zo, zo, zo veel van ons dat Hij dit offer vrijwillig heeft gegeven zodat we ons weer met Hem konden verzoenen!

Heb vandaag vertrouwen in de onfeilbare, onvoorwaardelijke liefde van de Vader voor jou. Jij bent Zijn kind. Hij vecht om je dicht bij Hem te houden. En niets, absoluut niets, zou ooit een scheiding tussen jou en Zijn liefde kunnen brengen! (zie Romeinen 8:38-39)

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.