Neem een extra stap

IWJ 25.13-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Neem een extra stap

Elke dag opnieuw, stap voor stap, kom je dichter bij God en groei je. Wat zou er gebeuren als God deze groei gebruikt om de levens van anderen te zegenen?

“Toen hoorde ik de Heer zeggen: “Wie zal Ik sturen? Wie zal voor Ons gaan?” Ik antwoordde: “Hier ben ik. Stuur mij.” (Jesaja 6:8, BB)

God is je beetje bij beetje aan het vormen en veranderen. Hij geeft je Zijn Woord en Zijn beloften. Je bent geroepen om Hem te dienen door je leven aan Hem toe te wijden, zodat Hij je kan gebruiken als een kanaal om doorheen te stromen.

Hij stort Zijn genade, wijsheid en kracht in je leven uit om van jou een ambassadeur van liefde te maken, om overal tot zegen te zijn… Zijn Geest woont in je en Zijn leven vervult je zodat jij het verschil kan zijn en het verschil kan maken. Je mag Zijn liefde verspreiden!

Bedenk dat Jezus het licht van de wereld is, en dat jij degene bent die Zijn licht schijnt!

Ik daag je uit om een stap verder te gaan. Een stap te zetten om positieve impact te hebben op het leven van de mensen om je heen.

Bid je met me mee: “Heer, ik zoek mijn identiteit in U. Ik ben van U, gevormd door U. Ik wil meer van U ontvangen, zodat ik meer kan geven en een zegen kan zijn voor iedereen om mij heen. Gebruik mij om Uw liefde te laten zien. In de naam van Jezus, amen”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Marian Palland op 17 december 2018 om 7:54 am

    Heel mooi om naar te luisteren en er van te leren uedere dag Marian Palland  2. Marijke Sluiters op 17 december 2018 om 7:46 pm

    Mooi en ontzagwekkend om God zo in mijn leven te mogen ervaren. Dank jullie wel. Ook dank voor de voorgaande Miracles! Ze sloten zo aan bij de dag. Marijke