Mijn God zal in al je behoeften voorzien!

IWJ 6.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Mijn God zal in al je behoeften voorzien!

“Mijn God zal jullie in alles overvloedig geven wat jullie nodig hebben. Want Hij geeft overvloedig omdat Hij Zelf overvloedig bezit. Hij geeft ons in Jezus Christus van zijn rijkdom.” (Filippenzen 4:19)

Aan het begin van mijn tijd als evangelist werden mijn vrouw, Muriel, en ik geplaatst in de buurt van Lyon. Hier leerden we veel over leven door geloof. De kerk had weinig middelen beschikbaar en na enkele maanden werd het moeilijk voor de kerk om ons te betalen zonder in financiële moeilijkheden te komen. Nadat mijn vrouw en ik gebeden hadden, vroegen we de kerk om een grote salarisverlaging. Vanaf dat moment zouden we een fractie van het minimumloon ontvangen. Het was een grote uitdaging, vooral omdat we net onze eerste baby, Amandine, hadden gekregen.

Dit was onze stap van geloof en opoffering, en we waren er zeker van dat het zou worden gevolgd door betere ervaringen in het leven als jong stel. En ja, we zagen dat God in al onze behoeften voorzag! En Hij zegende de kerk!

Ik vind het goed om samen met koning David (uit de Bijbel) uit te spreken: “De Heer is mijn Herder, mij ontbreekt het aan niets.” David ging door moeilijke tijden toen zijn achtervolgers hem dood wilden. Maar hij wist dat de Heer, zijn Herder, voor hem zou zorgen en dat hij nooit iets tekort zou komen.

Ga je door een moeilijke periode, een moeilijke tijd? Bedenk dat God je nooit zal verlaten. Hij heeft altijd voor jou en je familie gezorgd. Ik geloof het en verklaar het over je leven: Omdat de Heer je herder is, zul je niets tekort komen! Jij bent Zijn geliefde schaap, Hij kent je bij naam en Hij zal je nooit verlaten!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Henk op 13 januari 2019 om 11:29 am

    Ik vind het moeilijk dat te begrijpen omdat ik vanaf de kerstdagen 2018 het heel moeilijk kreeg in mij relatie en zei als christen heel moeilijk met mij gehad heeft en de relatie uit is terwijl mijn gevoel naar 3 x uit en aan nog steeds voor haar is en voeld dat God mij in de steek gelaten heeft terwijl ik die kracht van hem wel nodig had