Michael W. Smith – Open The Eyes Of My Heart

Home | Wonderen | Michael W. Smith – Open The Eyes Of My Heart

Open the eyes of my heart, Lord.
Open de ogen van mijn hart, Heer.
Open the eyes of my heart.
Open de ogen van mijn hart.
I want to see You.
Ik wil U zien.
I want to see You.
Ik wil U zien.

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Lowieke op 28 oktober 2020 om 8:38 am

  Dit mooie lied kom ik tegen in meerdere Christelijke gezindheden waaronder katholiek en evangelisch.
  God is heilig. 2. Farida op 29 oktober 2020 om 9:09 am

  God zegt in Zijn woord. Wees heilig want Ik ben heilig. God vraagt van om een heilig leven te leiden. Zijn verlangen is om dicht bij Zijn volk te zijn. Relatie met ons te hebben. Daarvoor stierf Hij aan het kruis.
  En Hij heeft die weg geopend, de voorhangsel gescheurd, om dat mogelijk te maken. Dank U Heer voor de offer aan het kruis. 3. Peeters Jos van Hechtel Belgie. op 20 augustus 2021 om 3:04 pm

  Iedere dag met God leven is het mooiste moment dat je mag indenken geen angst meer alleen liefde om je heen Hij helpt je Hij is ook bij mij wandelen samen door het licht.Amen.