Michael W. Smith – Draw Me Close

Home | Wonderen | Michael W. Smith – Draw Me Close

Draw me close to You
Trek me dicht naar U
Never let me go
Laat me nooit gaan
I lay it all down again
Ik leg opnieuw alles neer
To hear You say that I’m Your friend
Om te horen dat U zegt dat ik Uw vriend ben

 

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Tina Kloos op 15 oktober 2020 om 5:02 am

    Dit is de eerste Mail voor mij. Prachtig. Dank U wel. Ik woon al 58 jaar in Zwitserland en ben erg blij ook in het nederlands zulke mooie bemoedigingen te krijgen. Gods zegen voor U

Laat een reactie achter