Met God spring je over deze muur!

IWJ Dis-11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Met God spring je over deze muur!

Dit vers spreekt vandaag echt tot mij en ik hoop dat het jou ook zal raken:

“Met U durf ik een heel leger aan. Met U spring ik over een muur.” (2 Samuel 22:30, BB)

David wist waar hij het over had toen zei dat hij een heel leger aandurfde en over een muur kon springen. Hij deed dit ook echt! De Bijbel vertelt ons dat hij de woorden van dit lied tot de Heer sprak, nadat God hem van zijn vijanden had bevrijd. (zie 2 Samuël 22)

De muren waar David over moest springen waren letterlijke muren. Ik weet zeker dat jij ook bepaalde muren hebt. Voor jou is het misschien:

 • De muur van verdriet?
 • De muur van twijfel?
 • De muur van wrok, bitterheid?
 • De muur van eenzaamheid?
 • De muur van ziekte?
 • De muur van depressie?
 • De muur van angst?
 • De muur van hulpeloosheid?
 • De muur van vermoeidheid?

Welke muur je ook tegenkomt, ik verklaar samen met jou dat je er overheen kunt springen. Je gaat eroverheen omdat Jezus je draagt! Hij is Degene die je van je vijand bevrijdt. Hij is Degene die je draagt ​​en voor jou vecht.

“Wat God doet is volmaakt. Wat Hij zegt is altijd te vertrouwen. Hij beschermt iedereen die naar Hem toe komt voor hulp. Er is geen andere God dan de Heer! Er is geen andere rots dan onze God!” (2 Samuel 22:31-32, BB)

Ja, met jouw God spring je over deze muur!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Geesje Roskam- van der Heide op 4 april 2019 om 11:21 am

  Toen ik gedoopt werd, kreeg ik dit vers mee uit psalm18 : 30. Heel toepasselijk.