Met God kun je groot dromen!

IWJ 3.24-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Met God kun je groot dromen!

Misschien heb je een droom in je hart, en misschien ben je bang voor:

  • Afwijzing?
  • Mislukking?
  • Niet kunnen voldoen aan de verwachting?
  • Niet het maximale kunnen presteren?

God is ongelooflijk creatief en heeft je naar Zijn beeld gemaakt. Dus je bent creatief! Je bent innovatief! Je kunt het! Sta jezelf niet toe te stoppen vanwege de aanvallen of tegenstand van de vijand. Ga juist door!

Dus droom groot en wees niet bang om anders te zijn. Het is geen zwakte, het is een grote kracht! Niemand kan de plannen stoppen die God in je hart heeft gelegd. Ontvang het doorzettingsvermogen en de kracht van de Heilige Geest!

Jezus sprak in Zijn bergrede ook duidelijk over de tegenstand die we soms kunnen ervaren: “’Het is heerlijk voor je als je wordt vervolgd omdat je leeft zoals God het wil. Want je zal het Koninkrijk van God mogen binnengaan. Het is heerlijk voor je als de mensen je uitschelden, belachelijk maken, vervolgen en allerlei leugens over je vertellen omdat je in Mij gelooft. Wees er blij over. Want je zal er in de hemel een grote beloning voor krijgen. Want op dezelfde manier zijn vroeger ook de profeten vervolgd.”‘ (Matteus 5:10-12)

Bid met mij: “Heilige Geest, dank U dat U mij ziet en mij helpt de dromen die ik heb te verwezenlijken. Ik ben creatief. Ik ben innovatief! Ik geef angst en onzekerheid geen kans, in Jezus’ naam. Ik laat de vijand me niet tegenhouden! Amen”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.