Melody Noel & Influence Music – Proud

Home | Wonderen | Melody Noel & Influence Music – Proud

Melody Noël vraagt zich in haar lied ‘Proud’ af of God trots op haar is. In het laatste couplet vindt ze een prachtig antwoord.

On that day I stand before You
Op die dag sta ik voor U
Overcome by all You are
Overweldigd door wie U bent
Filled with joy because I know You
Vol vreugde omdat ik weet dat U
Welcome me with open arms
Mij verwelkomt met open armen

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Juditha Gleijsteen op 14 september 2019 om 5:10 pm

    Geweldig fijne tekt ..die heb ..oh nee had ik hart nodig..