Maverick City Music – I Thank God

Home | Wonderen | Maverick City Music – I Thank God

I Thank the Master
Ik dank de Meester
I Thank the Savior
Ik dank de Redder
I Thank God
Ik dank God

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Marcha op 31 december 2021 om 7:04 am

    Wat een mooie lied God is groot. Ik dank God voor alles in mijn leven en in het nieuwe jaar door met mijn heer mag gaan want hij is goed voor ons dank hem voor mijn kinderen en kleinkinderen mijn stiefkinderen mijn vriend waar ik God dank baar voor zijn dat we al 17 jaar al samen zijn en dat hij ons de liefde geef meer en meer ik dank God vor mijn boerderij en zuster ik dank hem ook vor ik wonder jou en dat God ze ook zegen en kracht geef in het nieuw jaar en veel geluk God is groot Amen

Laat een reactie achter