‘Made in China’ of ‘in heaven’?

31 januari 2021


Wie ben je? Als jij je voorstelt, wat zeg je dan?

Je naam, gezinssituatie, werk, functie? Noem je ook jouw labels? ADD, ADHD, HSP…of ben je labelloos?

We dragen allemaal labels en zijn omgeven door labels. ‘Made in China’ is het meest voorkomende label dat we in onze kleren hebben. 

We krijgen ook labels van deskundigen of we labelen onszelf:

  • ‘sloom’
  • ‘dromer’
  • ‘zenuwpees’
  • ‘depri’
  • ‘zeurpiet’

Ik daag je uit om alle labels vandaag op je bureau te leggen en niet langer om je hals te hangen… Pak vanuit de hemel een hemels label aan:

‘MADE IN HEAVEN’

Je bent een nieuwe schepping. Je bent vrij van oordeel! Er is geen veroordeling voor hen die in Jezus Christus zijn. Het bloed van Jezus heeft al je zonden uitgewist! (zie Romeinen 8:33-34)

“…als iemand toch ongehoorzaam aan God is geweest, zal Jezus Christus, die rechtvaardig is, voor ons opkomen bij de Vader.” (1 Johannes 2:1, BB)  

Jezus komt voor jou op. Je hebt een hemelse Vader. Jij bent Zijn kind! 

MADE IN HEAVEN: Er is een plaats voor jou in de HEMEL. Jezus zei: “In het huis van mijn Vader is plaats voor heel veel mensen. (…) Ik ga daarheen om alles voor jullie klaar te maken. Daarna kunnen jullie ook komen.” (Johannes 14:2, BB)  

MADE IN HEAVEN: Je mag HEMELSE wonderen, zegeningen gaan ervaren in jouw leven! De Bijbel zegt dat “elk geschenk dat goed en volmaakt is, uit de HEMEL komt, van de Vader van het licht. Hij blijft altijd en eeuwig Dezelfde.” (Jakobus 1:17, BB)  

JIJ BENT: MADE IN HEAVEN

Draag deze HEMELSE beloften vandaag op je hart. Bind ze om je hals. Laat je labelen door God, met Zijn woorden. Ik bid dat God wonderen zal doen in je leven!

Jij bent een wonder, zo bijzonder!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?