Maak je plannen samen met God!

20200414 15.12

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Maak je plannen samen met God!

Als we iets nieuws beginnen, zijn we hier meestal enthousiast over. We hebben zin om deze ‘bergen te verplaatsen’ en er iets moois van te maken. Het is een nieuwe uitdaging en je wordt er enthousiast van! Misschien is het een promotie op je werk, een aanbouw aan je huis, het krijgen van een kind, of iets heel anders wat op jouw leven van toepassing is.

Het is misschien een uitdaging, maar dat is geen probleem. Je hebt ‘vertrouwen’ en voelt je vol energie om het voor elkaar te krijgen. Dat is geweldig! Maar… neem ook de tijd om God om Zijn hulp en advies te vragen.

De Bijbel zegt: “Overleg alles wat je doet met de Heer. Dan zullen al je plannen slagen.” (Spreuken 16:3, BB)

Ik geloof dat het super belangrijk is om er een gewoonte van te maken om onze plannen eerst aan God voor te leggen. Welke plannen dan ook. Zo kunnen we erachter komen of onze plannen ook Zijn plannen zijn en kunnen we Zijn advies en wijsheid ontvangen.

God houdt ervan om buitengewone dingen te doen door gewone mensen heen. Maar dan moeten we wel hand in hand met Hem lopen.

Wat je droom ook is, leg het eerst aan God voor. Hij geef het beste advies!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.