Lukken jouw goede voornemens?

20200108 W1.1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Lukken jouw goede voornemens?

Vandaag schrijft Wilma de tekst van Ik Wonder Jou. Ik hoop dat je haar tekst net zo inspirerend vindt als ik het vind! Wilma heeft de tekst ook ingesproken. – Zo blij dat je bestaat! Eric.

Wat als je goede voornemens nu al lijken te mislukken? Vol moed ben je 2020 begonnen. Dit jaar gaan we het heeeeel anders doen. Meer sporten, gezonder eten, meer tijd vrij maken voor relaties, gebed en het lezen van Gods woord. 

Op Oudjaarsdag bakte ik oliebollen voor de hele buurt. Dan sta ik vervolgens samen met mijn zonen voor de deur bij buren met een wit zakje vol warme, vette bollen en vol wensen voor een mooi 2020! Een gezinsproject vol plezier.

Als zo’n oliebolletje net uit het vet komt en de poedersuiker als een wit dekentje er overheen valt, ben ik zelf ook niet meer te houden. Dan moet ik hem proeven. Te lekker. We ontbijten met oliebollen, we lunchen met oliebollen en daarna neem ik mij steevast voor om minder vet te eten. 

Inmiddels zijn we een week verder. Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Geef de moed niet op. Laat het in jouw leven elke dag 1 januari mogen zijn. Elke dag mag je opnieuw beginnen. 

“God zal Zelf voor jullie uit gaan. Hij zal met jullie zijn. Hij zal jullie niet in de steek laten. Wees dus niet bang.” (Deuteronomium 13:8, BB)  

Wat een bemoediging. Jij hebt een personal coach!

Wat nou als je valt? Wat nou als Hij je dan weer optilt en je aanmoedigt om het opnieuw te proberen, samen met Hem. Met vallen en opstaan, helpt Hij jou te blijven staan.

Zullen we Hem samen danken: “Dank U wel dat U mijn coach bent. Elk moment van de dag moedigt U mij aan. Als ik faal, dan mag ik erop vertrouwen dat U mij niet in de steek laat, dat U voor mij uitgaat en mij bijstaat. Met U ga ik 2020 vol moed tegemoet! Dank U wel.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Willeke van Ee op 8 januari 2020 om 5:49 am

    Ik vraag dit aan voor een vriend van mij…
    Ik hoop en geloof dat dit zal meewerken aan zijn persoonlijke keuze voor Jexus

  2. Etna Plet op 8 januari 2020 om 7:27 am

    Dank u wel voor uw bemoedigende mail. Vanmorgen ging ik uit bed met de gedachte ” ik laat het allemaal voor wat het is. Ik ben moe om te strijden en steeds te zien dat ik in dezelfde cirkel ronddraai en geen uitgang vind”.
    Nu ga ik weer verder en pak de draad op en geef me over aan de leiding van de Heilige Geest. Dank u voor de herinnering aan de woorden van deze tekst uit deuteronomium 31: 3. Vandaag worden ze mijn meditatie om op God te vertrouwen in elke omstandigheid. God loves you and so do I .God bless . ????

Laat een reactie achter