Luister naar zijn “Woord”!

IWJ 11.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Luister naar zijn “Woord”!

In het Grieks zijn er twee woorden om “het Woord” aan te duiden:

  • Het woord “logos”, voor het geschreven Woord van God (wat je in de Bijbel leest)
  • Het woord “rhema”, dat verwijst naar het geopenbaarde Woord van God, een persoonlijk woord dat aan iemand is gegeven.

Ik hou ervan om Gods “rhema” te horen. Dit zijn de woorden die ik in mijn hart hoor, wanneer God tot het diepste van mijn wezen spreekt. Deze “rhema” is zo krachtig dat het mij een hele dag, week, of zelfs een heel leven lang kan dragen.

Vandaag zou ik je willen aanmoedigen om de oren van je hart open te houden en te luisteren naar Gods “rhema” voor jou. Hij alleen kent je echt en weet wat jij nodig hebt om te horen. Laat Zijn “rhema” je bemoedigen en je door deze dag heen dragen!

Ik bid dat Jezus je hart vandaag weer aanraakt!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.